Ons Team

Dokters

Dr. Marjan Dhollander

Dr. Helen Van Grembergen

Dr. Hélène Backaert

Dr. Nathalie Decoster

Dr. Tim Van Duyse

Medewerkers

Mevr. Patricia Heyninck

Onthaal

Mevr. Ine Beumer

Onthaal

PRAKTIJKVISIE

Praktijkvisie Huisartsenpraktijk Huis De Ro

 Wij zijn een groepspraktijk met 4 huisartsen en 1 huisarts in opleiding. We worden ondersteund door een eigen secretariaat en verpleegkundige. We werken in een open sfeer. De drie kernwaarden van onze praktijk zijn Vertrouwen – Zorg – Continuïteit. Dit trachten we waar te maken voor onze patiënten, voor al onze teamleden en voor de collega’s artsen.

 Vertrouwen

Als huisartsenteam bouwen we een vertrouwensband op met onze patiënten. We volgen de patiënten van pasgeboren tot hoogbejaarde leeftijd. Een huisarts ziet de patiënt in zijn volledige context. Alle aspecten van het leven worden mee in rekening gebracht: lichamelijke gezondheid, psychische gezondheid, familiale situatie, werksituatie en persoonlijke beleving. We hechten veel belang aan persoonlijke pricacy in de opbouw van een vertrouwensband.  

 Zorg

 Op basis van deze vertrouwensband bieden we de best mogelijke en wetenschappelijk onderbouwde zorg. Om dit te bereiken werken we samen met verpleegkundigen, kinesisten,apothekers, diëtisten, psychologen, logopedisten, palliatief team, podologen… We werken ook nauw samen met de ziekenhuisartsen. Als huisartsen nemen we hierin de coördinerende rol op.

 Continuïteit

 Om de kwaliteit te garanderen van al deze zorgaspecten zal u in onze praktijk beroep kunnen doen op niet één huisarts maar een huisartsenteam. Onze praktijk is steeds bereikbaar (op werkdagen). Tijdelijke afwezigheid van een huisarts wordt opgevangen door de collega’s. 

Onze huisartsen nemen ook deel aan de wachtdienst, zowel de weekwachten als de weekendwachten. De wachtdoende arts zal via uw identiteitskaart de aandachtspunten van uw gezondheid kunnen bekijken (gezondheidssamenvatting of SUMEHR) en de artsen van onze praktijk zullen hiervan op de hoogte gebracht worden in een medisch verslag.